Home Noord-Holland Amsterdam – Fietser overlijdt na aanrijding

Amsterdam – Fietser overlijdt na aanrijding

Een 62-jarige fietser uit Zaandam is maandag 20 april op de Basisweg/Mainhavenweg omstreeks 18.10 uur om het leven gekomen bij een aanrijding met een personenauto, bestuurd door een 42-jarige automobilist uit Heemstede. De politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld.

De bestuurder van de auto is aangehouden, dat is een standaard procedure bij verkeersongevallen, en na verhoor heengezonden. Uit de gehouden testen is naar voren gekomen dat hij geen alcohol of drugs heeft gebruikt.

De auto is voor nader onderzoek in beslaggenomen, dat is eveneens een standaard procedure, om het aan een technisch onderzoek te kunnen onderwerpen. De resultaten van het onderzoek zal de politie na afronding hiervan delen met het Openbaar Ministerie. 
 

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Getuigen gezocht van steekincident Amsterdam Oost

Op vrijdagavond 26 november tussen 19.00 uur en 19.30 uur is een 27-jarige Amsterdammer sl…