Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Diefstal boot, verdachte aangehouden

Alkmaar – Diefstal boot, verdachte aangehouden

Op dinsdagavond hield de politie een 35-jarige vrouw uit Alkmaar aan die probeerde een boot te stelen die afgemeerd lag langs de Frieseweg in Alkmaar. Omstreeks 21.00 uur keek een bewoonster van de Frieseweg uit haar slaapkamerraam.

Van hieruit had zij zicht op haar sloep die lag afgemeerd bij de kruising van de Hoornsevaart en het Noord-Hollands Kanaal. Op de boot zag zij een vrouw zitten die duidelijk bezig was met de ketting waarmee de boot vast lag. De eigenaresse belde de politie die korte tijd later ter plaatse was. De verdachte bleek nog op de boot te zitten. De achterzijde van de boot bleek al los te liggen. De verdachte is aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

2020079526

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amstelveen – Mishandeling in nachtbus; politie zoekt getuigen

In de nacht van donderdag 29 op vrijdag 30 september heeft in een nachtbus een mishandelin…