Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Aangehouden op heterdaad

Alkmaar – Aangehouden op heterdaad

De politie kon in de nacht van maandag op dinsdag twee Alkmaarders op heterdaad aanhouden na een snelle melding van een alerte getuige.

Rond 04.40 uur werd een verdachte situatie gemeld, waarbij twee mannen gebukt bij een auto zouden zitten. De politie is met meerdere eenheden ter plaatse gegaan en trof een auto aan, waarvan een autoband was verwijderd. In een nabijgelegen tuin werd nog een aantal overige autobanden aangetroffen. 

De politie ging op zoek naar de daders en in de directe omgeving werden door een speurhond met zijn geleider twee Alkmaarders in de bosjes aangetroffen. Beide mannen, in de leeftijd van 18 en 22 jaar, bleken vuile handen te hebben. Het tweetal werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Zij zijn ingesloten voor nader onderzoek.

2020061448

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Getuigen gezocht van steekincident Amsterdam Oost

Op vrijdagavond 26 november tussen 19.00 uur en 19.30 uur is een 27-jarige Amsterdammer sl…