Home Noord-Holland Zaandam – Politie zoekt getuigen van zware mishandeling

Zaandam – Politie zoekt getuigen van zware mishandeling

Een 27-jarige man uit Zaandam is zondagochtend het slachtoffer geworden van een mishandeling. Rond 03.45 uur alarmeerde een getuige de politie toen zij zag dat de Zaandammer op de Westzijde flinke klappen moest incasseren.

De getuige zag het slachtoffer midden op straat liggen en zag dat een andere man bovenop hem zat en hem toetakelde. Op een gegeven moment kwam een man aangefietst en de getuige dacht dat de fietser het slachtoffer te hulp schoot. Maar de fietser stopte enkel om de belager van het slachtoffer achterop te laten springen. Het duo fietste daarna over de Westzijde in de richting van de Verkadefabriek. De getuige ontfermde zich toen over het slachtoffer totdat de hulpdiensten gearriveerd waren. De Zaandammer werd met zwaar letsel overgebracht naar het ziekenhuis. 
De man die het slachtoffer heeft mishandeld, is rond de 1,80 meter lang, heeft een mager postuur en droeg zwarte kleding en een petje. De bestuurder van de fiets had een zwarte jas aan. 
De politie doet onderzoek naar deze zware mishandeling en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien en dit nog niet gemeld bij de politie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever Anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. 
2020022282
 
 

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Alkmaar – Bezit nepwapen leidt tot aanhouding

De politie kreeg zaterdagmiddag rond 14.50 uur een melding dat er aan de Europaboulevard i…