Home Noord-Holland Zaandam – Drie inbrekers aangehouden na heterdaad

Zaandam – Drie inbrekers aangehouden na heterdaad

De politie heeft dinsdagavond een 34–jarige, een 22–jarige en een 38–jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden na een inbraak bij een bouwterrein aan de Daalderweg.

Dinsdagavond kreeg de politie rond 23:15 uur een melding binnen van een mogelijke inbraak. Toen de agenten aankwamen zagen zij dat het hek was opengebroken en dat in een gebouw op het terrein personen aanwezig waren. Bij het zien van de politie sloegen de drie mannen met gevulde tassen op de vlucht. De agenten zetten de achtervolging in en konden meteen één verdachte in de kraag vatten. Na een korte zoektocht vond de politie de twee andere mannen en ook zij werden aangehouden. Alle drie de verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau en zitten nog vast.

2020019325

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Getuigen gezocht van overval

Op woensdag 22 maart heeft een onbekende man een winkel aan de Derkinderenstraat in Nieuw-…