Home Noord-Holland Purmerend – Vermeende benzinedieven Purmerend aangehouden

Purmerend – Vermeende benzinedieven Purmerend aangehouden

De politie heeft dinsdag- op woensdagnacht een 25-jarige man uit Volendam en een 22-jarige Purmerender aangehouden op verdenking van benzinediefstal. Bij een verkeerscontrole kregen de agenten argwaan door de benzinelucht in de auto van de mannen.

In de kofferbak van de auto waarin zij reden stonden meerdere jerrycans met benzine. Ook werd een accuboor en een emmer aangetroffen. Vermoedelijk is in de omgeving van winkelcentrum Makado de tank van een of meerdere auto’s opengeboord. De politie is nog niet op de hoogte wie de benadeelde van de diefstal is.  Zij worden opgeroepen telefonisch contact op te nemen met de politie in Purmerend via 0900-8844.

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Politie zoekt getuigen van mishandeling in Zaandam

De politie kreeg zondagochtend rond 04.15 uur een melding van een mishandeling aan de Flui…