Home Noord-Holland Den Helder Den Helder – Autobrand

Den Helder – Autobrand

De politie is op zoek naar getuigen van een mogelijke brandstichting die plaatsvond op woensdagmorgen op de Klipperstraat in Den Helder. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Omstreeks 02.35 uur kregen de hulpdiensten melding van een autobrand. Ter plaatse bleek een van de wielen van een geparkeerd staande auto in brand te staan. Hoewel er geen directe brandsoorzaak kon worden vastgesteld, houdt de politie ernstig rekening van brandstichting.

Een nader onderzoek wordt ingesteld.

2019238244

Laad meer Den Helder
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Getuigen gezocht van steekincident Amsterdam Oost

Op vrijdagavond 26 november tussen 19.00 uur en 19.30 uur is een 27-jarige Amsterdammer sl…