Home Noord-Holland Den Helder Den Helder – Politie zoekt getuigen vuurwerkbom

Den Helder – Politie zoekt getuigen vuurwerkbom

De politie is op zoek naar getuigen van het afsteken van een vuurwerkbom waardoor ernstige schade is ontstaan aan een pand aan de Willem van Alcmadestraat in Den Helder. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Omstreeks 04.55 uur kreeg de politie melding van een explosie bij een portiekwoning. Ter plaatse bleek er zwaar vuurwerk of een vuurwerkbom te zijn afgegaan tegen de gevel van een portiekwoning. Hierdoor waren meerdere brievenbussen en een intercominstallatie totaal vernield. Ook een voor het pand geparkeerd staande auto liep schade op.

De politie stelt een onderzoek in naar dit incident.

Laad meer Den Helder
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Getuigen gezocht beschieting appartementencomplex

Een appartementencomplex aan het Stadionplein is tussen dinsdagavond 31 januari en de vroe…