Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – GSM kwijt bij straatroof

Alkmaar – GSM kwijt bij straatroof

Een 14-jarige jongen uit De Rijp is zijn GSM kwijt na een straatroof op de Blekerskade in Alkmaar. De politie verzoekt eventuele getuigen om zich te melden. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Op woensdagmiddag omstreeks 13.50 uur liep het slachtoffer met enkele klasgenoten op de Blekerskade. Zij waren bezig met een schoolopdracht waarbij foto’s gemaakt moesten worden. Terwijl de jongen met zijn GSM in zijn hand stond, kwam er een witte bromscooter aangereden, waarop twee jongens zaten. In het voorbijgaan voelde het slachtoffer een harde klap. Toen hij van de schrik bekomen was, bleek zijn GSM uit zijn handen te zijn gerukt.

De politie stelde een onderzoek in in de omgeving. Er werden geen verdachten aangetroffen.

2019229863

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Getuigen gezocht van overval

Op woensdag 22 maart heeft een onbekende man een winkel aan de Derkinderenstraat in Nieuw-…