Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Man aangehouden op verdenking van brandstichting

Alkmaar – Man aangehouden op verdenking van brandstichting

Op woensdagmorgen hield de politie een 35-jarige man zonder bekend adres aan op verdenking van brandstichting in parkeergarage Kanaalschiereiland in Alkmaar.

Omstreeks 00.10 uur kregen de hulpdiensten melding van een brand in de parkeergarage. Ter plaatse bleken op de begane grond drie auto beschadigd te zijn. Een auto was uitgebrand, de andere twee hadden schade opgelopen. De brandweer kon de brand blussen.

Camerabeelden leverden een mogelijke verdachte op. Hoewel de man al niet meer in de parkeergarage aanwezig was, kwam de politie mogelijk dezelfde persoon later in de nacht tegen. Hij kon worden aangehouden. De man is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De politie stelt een onderzoek in naar de betrokkenheid van de man bij de brand.

2019219112

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Vermissing Jane Johnsen; politie maakt zich zorgen

De politie maakt zich ernstige zorgen om de 65-jarige Jane Johnsen uit Amsterdam en heeft …