Home Noord-Holland Zaandam – Getuigen gezocht van straatroof

Zaandam – Getuigen gezocht van straatroof

De politie zoekt getuigen van een straatroof bij de Westerwateringtunnel in Zaandam. Donderdag  rond 13.15 uur werd daar een vrouw beroofd van haar tas.

Het slachtoffer fietste op dat moment in het bochtje aan de kant van de Westerwatering. Daar werd zij vanuit het niets geschopt en geduwd door twee personen op een zwart bromfiets. Op het moment dat het slachtoffer op de grond lag is door de bijrijder van de bromfiets haar tas weggenomen. Deze tas droeg het slachtoffer om haar schouder. Daarna ging het tweetal er snel vandoor.

Het signalement van de daders is twee personen in het donker gekleed, rijdend op een donkerkleurige scooter. Mogelijk droegen ze een helm. Mensen met informatie en / of getuigen kunnen bellen met 0900-8844.

2019210723

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Getuigen gezocht van explosie Kleine Gartmanplantsoen

Getuigen gezocht van explosie Kleine Gartmanplantsoen Horecagelegenheid vernield …