Home Noord-Holland Zaandam – Laffe straatroof in Zaandam

Zaandam – Laffe straatroof in Zaandam

Twee jonge jongens hebben in Zaandam een 82-jarige vrouw bestolen van haar tasje. Dit gebeurde in een steeg tussen de Indigostraat en de Omberstraat in Zaandam.

Het slachtoffer liep daar vrijdagmiddag rond 16.00 uur met haar rollator. Plotseling hoorde zij voetstappen achter zich en werd zij van achteren hard beetgepakt. Haar tasje wat in het mandje van haar rollator lag werd er uit gepakt en het tweetal ging er hardlopend vandoor in de richting van de Bristolroodstraat. 

De twee daders zijn beide rond de 1.50 / 1.55 lang en hebben een blanke huidskleur. De leeftijd werd door het slachtoffer geschat op 12 / 13 jaar. Eén van de jongens droeg een blauwe nylon jas met capuchon en de andere een grijs kleurige jas. Getuigen en / of mensen met informatie kunnen bellen met 0900-8844.

2019201652

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Getuigen gezocht beschieting appartementencomplex

Een appartementencomplex aan het Stadionplein is tussen dinsdagavond 31 januari en de vroe…