Home Noord-Holland Wormerveer – Politie zoekt getuige poging overval op benzinestation

Wormerveer – Politie zoekt getuige poging overval op benzinestation

De politie is op zoek naar getuigen van een poging overval op een benzinestation aan de Kerkstraat in Wormerveer. Het incident vond plaats op vrijdagavond omstreeks 19.20 uur. De politie is op zoek naar getuigen van deze poging of naar personen die informatie hebben over dit misdrijf. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

beveiligd gedeelte toen er twee jongens binnen kwamen. De jongens keken steeds om zich heen en maakte een zenuwachtige indruk. Bij de medewerkster ontstond de indruk dat de jongens een overval wilden plegen. Mogelijk doordat de jongens niet bij de medewerkster konden komen, vertrokken zij weer.

Nadat er alarm was geslagen, konden beide jongens in de directe omgeving worden aangehouden. Bij fouillering bleek een van hen een mes bij zich te hebben.

De politie hield beide jongens aan op verdenking van het voorbereiden van een overval. Het gaat om twee 14-jarige jongens uit Zaandam.

2019196991

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Getuigen gezocht beschieting appartementencomplex

Een appartementencomplex aan het Stadionplein is tussen dinsdagavond 31 januari en de vroe…