Home Noord-Holland Purmerend – Politie zoekt getuigen autobrand

Purmerend – Politie zoekt getuigen autobrand

De politie is op zoek naar getuigen van een autobrand op woensdagavond op het Beatrixplein in Purmerend. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Omstreeks 23.15 uur kreeg de politie melding dat er een geparkeerd staande auto in brand stond op het Beatrixplein. Een getuige had een jongen van de plaats van de brand weg zien rennen in de richting van de Kilstraat. Een onderzoek in de omgeving leverde echter geen verdachte op.

De politie gaat uit van brandstichting. Een (technisch) onderzoek wordt ingesteld.

2019195725

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Getuigen gezocht beschieting appartementencomplex

Een appartementencomplex aan het Stadionplein is tussen dinsdagavond 31 januari en de vroe…