Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Politie zoekt getuigen aanrijding

Alkmaar – Politie zoekt getuigen aanrijding

De politie is op zoek naar getuigen van een ernstige aanrijding waarbij de betrokken bestuurder is doorgereden. De aanrijding vond plaats op de Regulierslaan in Alkmaar. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Omstreeks 07.30 uur liep een 27-jarige man uit Alkmaar over de Regulierslaan. De man liep aan de rechter zijkant van de weg en liep in noordwestelijke richting. Hij was aan het joggen toen hij plotseling van achteren, werd aangereden door een personenauto. De man kwam ten val en liep letsel op. Hij moest voor behandeling worden overgebracht naar het ziekenhuis.

De bestuurder van de personenauto stopte niet bij het ongeval om zich over het slachtoffer te ontfermen, maar reed door onder dat zijn identiteit bekend werd.

De bestuurder reed in een donkerkleurige personenauto. Opvallend was dat hij harde muziek aan had staan.

2019191307

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Getuigenoproep brandbom tegen woning Zwanenplein

In de nacht van donderdag 23 op vrijdag 24 januari 2020 worden de bewoners aan het Zwanenp…