Home Noord-Holland Zaandam – Boete en drugs

Zaandam – Boete en drugs

Op donderdagmiddag hield de politie een 42-jarige Zaandammer aan die een forse hoeveelheid harddrugs bij zich had.

Omstreeks 13.40 uur zag de politie een man lopen op de Poortstraat in Zaandam. De politie herkende de man tegen wie nog een geldboete van bijna driehonderd euro open stond. Toen de politie de man mee wilde nemen naar het politiebureau, werd hij gefouilleerd. De man bleek drugs bij zich te hebben. Het ging om 55 XTC-tabletten, GHB, (vermoedelijk) amfetamine, hash en hennep. De politie nam de drugs in beslag.

2019157530

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Drie jongens na poging beroving aangehouden

Drie minderjarige jongens zijn woensdagmiddag 13 november aangehouden op verdenking van po…