Home Noord-Holland Zaandam – Vier verdachten aangehouden na overval

Zaandam – Vier verdachten aangehouden na overval

De politie heeft woensdagavond vier verdachten aangehouden voor een overval op tankstation aan het Hof van Zaenden. De verdachten zijn twee Amsterdammers van 19 jaar, een 18-jarige man uit Zaandam en een 21-jarige man uit Ouderkerk aan de Amstel. Bij de overval raakte niemand gewond.

Rond 20.15 uur kreeg de politie een melding van een overval op een tankstation. Drie verdachten kwamen het tankstation binnen en bedreigden de medewerkster met een wapen. De mannen zijn er rennend vandoor gegaan, even verderop stond een vierde verdacht klaar in een auto. Handhavers van de gemeente zagen de drie verdachten rennen en in stappen in een auto. Zij zijn achter de auto aangereden en hebben de locatie doorgeven aan de politie. Op de A10 ter hoogte van Durgerdam is de auto tot stilstand gebracht en zijn de vier mannen aangehouden. De verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau.

2019157109

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Hennepplantage ontdekt in woning na harde knal

In een woning aan de Florijn in Amsterdam Zuidoost heeft de politie vanmorgen een henneppl…