Home Noord-Holland Zaandam – Harddrugs

Zaandam – Harddrugs

Op dinsdagmorgen hield de politie een 62-jarige Zaandammer aan wegens het in bezit hebben van harddrugs.

Omstreeks 10.30 uur controleerde de politie een aantal personen in het Burgemeester In ’t Veldpark. Het idee bestond dat vanuit dit groepje drugs werden verhandeld. Bij een van de personen, de verdachte, vond de politie een keur aan drugs. Het ging onder anderen om vier zakjes hennep en hash, 23 pillen XTC en Diazepam, 26 bolletjes met mogelijke heroïne en cocaïne. De politie nam de drugs in beslag. De man werd aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

2019156024

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Driebergen, Amsterdam – Man met uitkering aangehouden met dure sieraden

De politie heeft in de nacht van zaterdag 18 januari op zondag 19 januari nabij de A4 in A…