Home Noord-Holland Assendelft – Drie verdachten aangehouden na overval

Assendelft – Drie verdachten aangehouden na overval

Zondagmiddag heeft de politie drie personen aangehouden voor een overval op een bestelbus op de Vertrekspoor. Het gaat om een 18-jarige man uit Spijkenisse en om een 19-jarige en 21-jarige man, beide uit Amsterdam.

Rond 11.45 uur kregen agenten een melding van een overval waarbij geweld is gebruikt. Het slachtoffer werd naar de Vertrekspoor gelokt om daar een pakketje af te leveren. Bij aankomst is de man geslagen en zijn de drie mannen er in zijn bestelbus vandoor gegaan. De bestelbus werd aangetroffen op de Kreekrijklaan. Vanaf hier zijn de verdachten gevlucht met een andere auto. Oplettende getuigen hebben de kentekens van beide voertuigen doorgeven. Deze zijn door de politie ingevoerd in het ANPR-systeem.

Niet veel later kreeg de politie een ANPR hit. Het voertuig reed in de richting van Amsterdam. Een oplettende getuigen zag waar de mannen naar binnen zijn gegaan. Op de Houtrijkstraat heeft de politie de verdachten kunnen aanhouden. De verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau.

2019150025

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Drie gewonden bij schietincident Zuid-Oost; politie zoekt getuigen

Op donderdagavond heeft in een woning aan de Daalwijk een schietincident plaatsgevonden. H…