Home Noord-Holland Koog aan de Zaan – Brand in bestelbusje

Koog aan de Zaan – Brand in bestelbusje

Op vrijdagmorgen bleek een bestelbusje in brand te staan langs de Wezelstraat in Koog aan de Zaan. De politie sluit brandstichting niet uit en verzoekt eventuele getuigen zich te melden. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Omstreeks 01.50 kregen de hulpdiensten een melding van de brand. Ter plaatse bleek een bestelbusje volledig in brand te staan. Nadat er enkele knallen waren gehoord vanuit het busje, bleek dat hierin meerdere gascilinders en jerrycans stonden. Ondank de bluswerkzaamheden brandde het busje volledig uit.

Een brandsoorzaak is (nog) niet bekend. Ook is nog niet bekend wat er in de gasflessen en de jerrycans heeft gezeten. De politie stelt een (technisch) onderzoek in.

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Aanhoudingen na winkeldiefstal in vereniging

De politie heeft afgelopen zondag 17 november 2019 een mogelijke diefstal in vereniging bi…