Home Noord-Holland Purmerend – Scooterbrand slaat over woning

Purmerend – Scooterbrand slaat over woning

In de nacht van dinsdag op woensdag zijn rond 02.40 uur twee scooters in de brand gestoken.

De scooters stonden voor een woning geparkeerd aan de Roedestraat en de brand is overgeslagen naar de woning en de voorzijde van die woning is ook zwaar beschadigd. De politie gaat uit van brandstichting en doet onderzoek. Er zijn door de politie camerabeelden veiliggesteld en die worden nader onderzocht. Heeft u informatie over deze brandstichting, bel dan 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

 

2019131771

 

 

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Alkmaar – Plofkraak in Alkmaar

De politie zoekt getuigen van een plofkraak op een geldautomaat aan de Wendelaarstraat in …