Home Noord-Holland Amsterdam – Zaandam – Specifieke getuigen gezocht na achterlaten BMW in Zaandam

Amsterdam – Zaandam – Specifieke getuigen gezocht na achterlaten BMW in Zaandam

De politie is op zoek naar specifieke getuigen die mogelijke meer kunnen vertellen over de aangetroffen BMW bij het Vijfhoekpark aan de Wibautstraat in Zaandam. Deze BMW is de vermoedelijke vluchtauto van de dader(s) die betrokken waren bij het dodelijk schietincident in Amsterdam Noord op maandag 17 juni 2019.

Twee personen komen kort nadat de BMW op een parkeerplaats bij het Vijfhoekpark is geplaatst, langs lopen en staan even stil en draaien zich om in de richting van de BMW. Een vrouw op een fiets rijdt ook langs de BMW. Op hetzelfde moment rijdt daar een hoge witte personenauto richting de BMW en keert daar.

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Beroving in Zaandam, getuigen gezocht

Zaandam _ De politie is op zoek naar getuigen van een beroving op de kruising van de J. Br…