Home Noord-Holland Purmerend – Plofkraak Gildeplein

Purmerend – Plofkraak Gildeplein

In de nacht van woensdag op donderdag is er rond 04.20 uur een plofkraak gepleegd op een pinautomaat aan het Gildeplein. Twee daders zijn nog voortvluchtig.

Direct na de kraak zijn vermoedelijk twee personen weggereden op een scooter in onbekende richting. De pinautomaat is zwaar beschadigd. De omgeving is afgezet en omliggende woningen zijn ontruimd. De Explosieven Opruimingsdienst doet onderzoek naar een mogelijk niet afgegaan explosief.  Of er iets is buitgemaakt is onbekend.

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of informatie over deze plofkraak? Bel dan de politie op 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via het gratis nummer 0800-7000.

 

 

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Gewapende overval in winkel: getuigen gezocht

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar een gewapende overval die plaatsvond op zate…