Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar West-Graftdijk – Twee mannen gewond bij vechtpartij

West-Graftdijk – Twee mannen gewond bij vechtpartij

Twee Poolse mannen van 21 en 20 jaar zijn zaterdagmiddag, iets na 13.00 uur, bij een vechtpartij in een vakantiewoning gewond geraakt. Rond dit tijdstip werd de deur van de vakantiewoning vermoedelijk ingetrapt door twee mannen, die het drietal mishandelde, door hen te slaan.

Beide slachtoffers zijn voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De 21-jarige man is opgenomen in het ziekenhuis, het andere slachtoffer kon na behandeling weer naar huis. Forensische opsporing van de politie is direct een onderzoek in- en rond de woning gestart.
De verdachten zijn nog niet aangehouden en op dit moment is niet duidelijk wat er precies gebeurd is en waarom. De politie komt daarom graag in contact met mensen die iets gezien hebben, of informatie hebben. Heb je informatie, bel dan met 0900-8844. Liever anoniem? Dan bel je met 0800-7000.

 

2019098801

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Gezocht – Moord op advocaat Derk Wiersum

Op woensdagochtend 18 september 2019 is de 44-jarige advocaat Derk Wiersum doodgeschoten b…