Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Geen verlichting, wel harddrugs

Alkmaar – Geen verlichting, wel harddrugs

Op vrijdagavond hield de politie een 19-jarige Alkmaarder aan wegens het bezit van harddrugs.

Omstreeks 23.00 uur zag de politie een man fietsen op de Kerkstraat in Alkmaar. De man voerde geen verlichting op zijn fiets. Toen de politie hem hierop aansprak, probeerde hij er rennend vandoor te gaan. Zijn fiets liet hij achter. De politie zette de achtervolging in. Uiteindelijk kon hij op de Ridderstraat worden aangehouden. Toen hij naar de grond werd gewerkt, viel er een zakje uit zijn jaszak. Hierin zaten tweeëntwintig wikkel met (vermoedelijk) cocaïne. Bij controle bleek hij ook nog drie wikkels en een brokje hash in zijn kleding te hebben.

De politie nam de drugs in beslag. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt.

2019098403

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Koog aan de Zaan – Overval op tankstation Koog aan de Zaan

De politie zoekt getuigen van een overval op een tankstation aan het Zuideinde in Koog aan…