Home Noord-Holland Zaanstad, Wormer – Wapens, hennep, en harddrugs bij Zaanse controles

Zaanstad, Wormer – Wapens, hennep, en harddrugs bij Zaanse controles

De afgelopen dagen trokken de gemeente Zaanstad, Politie, Openbaar Ministerie Noord-Holland, Omgevingsdienst en Belastingdienst samen op om actief meldingen van illegale activiteiten, drugs, wapens en andere ondermijnende activiteiten te controleren.

Deze actie gaf een mooi resultaat: harddrugs, materiaal voor een hennepplantage, vuurwapens, nep merkkleding en 2 gestolen scooters zijn in beslaggenomen. Twee personen zijn tijdens deze acties aangehouden. Daarnaast is illegale bewoning geconstateerd en verschillende milieuovertredingen. Hier wordt door de gemeente en omgevingsdienst tegen opgetreden.

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Gezocht – Moord op advocaat Derk Wiersum

Op woensdagochtend 18 september 2019 is de 44-jarige advocaat Derk Wiersum doodgeschoten b…