Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Politie zoekt getuigen mogelijke aanrijding

Alkmaar – Politie zoekt getuigen mogelijke aanrijding

De politie is op zoek naar getuigen van een mogelijk verkeersongeval op de Camphuysenkade in Alkmaar op zaterdag 4 mei, waarbij een 51-jarige vrouw uit Alkmaar gewond raakte. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000.

Omstreeks 19.25 uur liep de vrouw op het voetpad naast de Camphuysenkade. Zij liet een paar hondjes uit. Plotseling voelde zij van achteren een harde klap en kwam zij ten val. De vrouw liep letsel op bij het incident. Een voorbijganger hielp haar overeind. Hij wist te vertellen dat zij was aangereden door een blauwe personenauto. De auto reed nar de aanrijding weg. De bestuurder kon nog niet worden achterhaald.

2019085713

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Getuigenoproep straatroof Johan Broedeletstraat

Op vrijdag 8 november 2019 rond 15:30 uur heeft er een straatroof plaatsgevonden in de Joh…