Home Noord-Holland Den Helder Den Helder – Hennepkwekerij opgerold

Den Helder – Hennepkwekerij opgerold

In de nacht van dinsdag op woensdag deed de politie onderzoek in een woning aan de Prinsenstraat. Hier werd een hennepkwekerij aangetroffen. De politie heeft twee mannen van 55 en 58 jaar uit Den Helder aangehouden.

Rond 23.00 uur roken agenten een sterke hennepgeur in de Prinsenstraat. In de omgeving is er onderzoek gedaan naar de herkomst van de geur. Uiteindelijk heeft de politie een onderzoek gedaan in een woning aan de Prinsenstraat. Hier werd op de bovenste verdieping een in werking zijnde hennepkwekerij met 117 planten aangetroffen. Ook werd na onderzoek vastgesteld dat er illegaal stroom werd afgenomen. De hennep en de apparatuur is in beslaggenomen en zal worden vernietigd. In het pand waren op dat moment een 55-jarige man en een 58-jarige man aanwezig. Beiden zijn aangehouden en ingesloten voor onderzoek.  o

2019077368

Laad meer Den Helder
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Bestuurder rijdt door na dodelijk ongeval

De bestuurder van een zwarte BMW uit de 1 serie is vrijdag 18 oktober 2019 doorgereden, na…