Home Noord-Holland Purmerend – Pas op voor scharensliep

Purmerend – Pas op voor scharensliep

De politie waarschuwt voor een scharensliep die een 86-jarige vrouw uit Purmerend een fors geldbedrag afhandig heeft gemaakt.

Omstreeks 12.30 uur werd er bij de woning van de vrouw aangebeld. Op de stoep stond een scharensliep die vroeg of er nog iets te slijpen viel. De vrouw had twee botte scharen waar ze aan gehecht was en gaf deze mee. De vrouw had van tevoren echter geen prijsafspraak gemaakt en bij terugkeer van de scharensliep bracht hij honderdtwintig (120) euro in rekening. Hoewel dat als erg veel klonk, betaalde de vrouw toch. Toen de vrouw nog met haar portemonnee in haar handen stond, deed de man een graai in de portemonnee en ging er met nog meer geld vandoor.

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Vermist – Marinella Jasmin Gulec

Vrijdagavond 21:00 is Marinella Jasmin van huis vertrokken. Ze is weggegaan met een negroï…