Home Noord-Holland Hoorn Zwaag – Diverse overtredingen tijdens verkeerscontrole

Zwaag – Diverse overtredingen tijdens verkeerscontrole

Aan het Keern, op het terrein van de Provincie (zoutopslag) heeft de politie dinsdag, in samenwerking met de RDW en de belastingdienst, een algemene verkeercontrole gehouden.

In totaal werden er ruim 80 voertuigen vanaf de omliggende wegen het terrein op geleid om gecontroleerd te worden. De helft van de bestuurders kon het terrein met een boete op zak weer verlaten. Maar liefst vijftien bestuurders kregen een boete voor het niet op de juiste wijze gekoppelde losbreek-reminrichting, dan wel de hulpkoppeling van een aanhangwagen of het ontbreken daarvan.Verder werden er  bekeuringen uitgedeeld voor een niet geijkte tachograaf, niet dragen van de autogordel, een te hoge constructie snelheid voor snor-/bromfietsen, het niet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs of het niet kunnen tonen van het rijbewijs, gladde banden, los liggende lading, misbruik van het  handelaarskenteken en nog diverse andere overtredingen.
Door de belastingdienst werden zes voertuigen afgevoerd in verband met belastingschulden. 
 

Laad meer Hoorn
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Alkmaar – Doorrijder met drank

Op donderdagmorgen vond er een ongeval plaats op de Westerdijk in Alkmaar. Een van de best…