Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Politie zoekt getuigen stenengooiers

Alkmaar – Politie zoekt getuigen stenengooiers

De politie is op zoek naar getuigen van een incident dat op zondag 31 maart plaatsvond op het Heukelspad in Alkmaar, waarbij een 7-jarig jongetje gewond raakte. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844.

Op zondagmiddag, omstreeks 13.50 uur reed een vader op een fiets over het Heukelspad (wijk de Mare). Bij hem fietste zijn 7-jarige zoon. Het 4-jarige dochtertje zat bij hem achterop. Toen zij door het tunneltje onder de N245 (Huiswaarderweg) doorreden werden vanaf het viaduct bakstenen naar beneden gegooid door een groepje jongens in de leeftijd van 10 tot 12 jaar oud. Hierdoor kwamen de vader en zijn beide kinderen ten val. Doordat het jongetje hard met zijn gezicht op de grond viel, liep hij letsel op.

Een van de stenengooiers had het volgende signalement: jongen, 10 tot 12 jaar oud, rood haar, bril (zwart montuur). Hij fietste op een groen-zwarte mountainbike.

2019060992

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Getuigenoproep brandbom tegen woning Zwanenplein

In de nacht van donderdag 23 op vrijdag 24 januari 2020 worden de bewoners aan het Zwanenp…