Home Noord-Holland Zaandam – Getuigenoproep autobrand

Zaandam – Getuigenoproep autobrand

In de nacht van woensdag op donderdag ontstond rond 00.40 uur op het Hof van Zaenden een autobrand.

Door de wind breidde de brand zich uit naar twee auto’s die ernaast stonden. De brandweer had de brand vrij snel geblust. Vlak voor de brand werd een harde knal gehoord. Vermoedelijk is hier sprake geweest van brandstichting.

De politie is voor haar onderzoek op zoek naar getuigen die inde nacht van woensdag op donderdag rond bovengenoemd tijdstip op of in de omgeving van het Hof van Zaenden iets hebben gezien dat mogelijk met deze brand te maken kan hebben. Heeft u informatie? Bel dan met 0900-8844 (lokaal tarief)

2019043516

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Dodelijk schietincident Langbroekdreef

Vanavond heeft er een dodelijk schietincident plaatsgevonden aan de Langbroekdreef in Amst…