Home Noord-Holland Zaandam – Aanhoudingen voor woningoverval

Zaandam – Aanhoudingen voor woningoverval

De politie heeft woensdag twee Amsterdammers van 32 en 37 jaar aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een woningoverval gepleegd op 17 juli 2018 in Zaandam.

Rond 02.15 werd er aangebeld bij een woning op het Dok. De bewoner deed open omdat er drie mannen in politie-uniform voor de deur stonden. Toen het slachtoffer de deur opende, werd hij bedreigd met een vuurwapen en gekneveld. De daders maakten onder andere geld en sieraden buit.
De verdachten worden vandaag  voorgeleid aan de rechter-commissaris. De rechter- commissaris bepaalt of het duo in bewaring wordt gesteld. Ondertussen is het onderzoek naar de woningoverval nog steeds gaande en meerdere aanhoudingen worden niet uigesloten.

2018136248

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Grote hoeveel cocaïne en geld aangetroffen

Twee mannen uit Amsterdam in de leeftijd van 25 en 34 jaar zijn woensdagavond 18 september…