Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Dief op heterdaad betrapt

Alkmaar – Dief op heterdaad betrapt

De politie hield vrijdagochtend een 31-jarige man uit Bergen aan voor het stelen van kentekenplaten. De Bergenaar werd op heterdaad betrapt.

Rond 02.40 uur schrok een buurtbewoner wakker van een autoalarm. De man besloot uit het raam te kijken en zag vanaf de parkeerplaats aan de Kalkhovenseweg een auto zonder verlichting wegrijden. Omdat hij het niet vertrouwde, schakelde de man de politie in. De agenten stelden een onderzoek in op de parkeerplaats en constateerden dat van twee auto’s de kentekenplaten waren verdwenen. Na een zoekslag door de omgeving, troffen agenten een man aan op de Willem Alexanderlaan. Deze man was net bezig om van een auto de kentekenplaten te verwijderen. De  verdachte werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De kentekenplaten die de verdachte bij zich had, werden in beslag genomen.
2019006967

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Gezocht – Woninginbraak Zeeburgerpad

De recherche heeft duidelijke camerabeelden waarop verdachten van een woninginbraak goed t…