Home Noord-Holland Assendelft – Autobrand Assendelft

Assendelft – Autobrand Assendelft

De politie is op zoek naar getuigen van een autobrand die op zaterdagmorgen plaatsvond op de Jura in Assendelft. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Omstreeks 02.15 uur kreeg de politie melding dat een geparkeerd staande auto op de Jura in brand zou staan. De brandweer kwam ter plaatse voor bluswerkzaamheden. De politie stelde een uitgebreid onderzoek in in de omgeving. Er werden echter geen verdachte personen aangetroffen.

De brandsoorzaak is (nog) niet bekend. De politie sluit brandstichting niet uit.

2019002958

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Gezocht – Intensief rechercheonderzoek naar schietincident Hoekenes

De recherche in Amsterdam-West is nog altijd bezig met een uitgebreid onderzoek naar een s…