Home Noord-Holland Hoorn Blokker – Politie zoekt getuigen overval

Blokker – Politie zoekt getuigen overval

De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een tabakswinkel aan de Westerblokker in Blokker. Ook personen die informatie hebben die de politie kan helpen bij het oplossen van deze zaak worden verzocht te bellen. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Omstreeks 20.30 uur kwamen twee in hert zwart geklede mannen rennend de winkel binnen. Zij liepen direct door naar de kassa’s, waar zij de kassière bedreigden. De mannen gingen er direct nadat zij geld en sigaretten buit hadden gemaakt weer rennend vandoor. Zij zijn vermoedelijk vertrokken in de richting Kersenboogerd. Bij de overval raakte niemand gewond.

Een onderzoek in de directe omgeving leverde geen verdachten op.

2018233028

Laad meer Hoorn
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Vermist – Salih Adlan

Salih Adlan is op 14 mei 2019 na een conflict op school omstreeks 10.00 uur van school weg…