Home Noord-Holland Den Helder Den Helder – Auto-inbreker gepakt

Den Helder – Auto-inbreker gepakt

Op woensdagmorgen hield de politie een 41-jarige man uit Den Helder aan als verdachte van inbraak in een auto. Een tweede verdachte kon nog niet worden aangehouden.

Omstreeks 01.30 uur kreeg de politie melding van een inbraak in een auto op de Graaf Willem II straat. Ter plaatse bleek de auto aan de bestuurderskant te zijn opengebroken. Onduidelijk is nog wat er uit de auto is gestolen. Twee verdachten, die bij de auto waren gezien, waren er echter al vandoor.

Een politieman zag even verderop een man rennen. Hij zette meteen de achtervolging in en wist de verdachte na een korte sprint aan te houden. De zoektocht naar de tweede verdachte werd voorgezet. Hierbij werd ook een diensthond ingezet. Deze verdachte werd echter niet gevonden.

2018158593

Laad meer Den Helder
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – Romp van vrouw in koffer

Uit onderzoek is gebleken dat de romp in de koffer aan de vermiste 52-jarige Miranda Zitma…