Home Noord-Holland Assendelft – Vier Amsterdammers op heterdaad betrapt en aangehouden

Assendelft – Vier Amsterdammers op heterdaad betrapt en aangehouden

Bij een woninginbraak werden dinsdagochtend vier Amsterdammers in de leeftijd van 18 tot en met 35 jaar op heterdaad betrapt en aangehouden.

Volgens een getuige, probeerde het viertal rond 04.00 uur een voordeur aan de Scheibeekstraat open te breken. De getuige riep dat zij zich uit de voeten moesten maken en alarmeerde de politie. De Amsterdammers gingen er vervolgens vandoor in een auto in de richting van de Aletta Jacobslaan. Door een goed opgegeven signalement en vluchtrichting, kreeg de politie de vier snel in de smiezen. Op de Dorpsstraat werd de auto langs de kant gezet en werden de inbrekers aangehouden. Tijdens de fouillering werden ook meerdere inbrekerswerktuigen aangetroffen en in beslag genomen.

2018147709

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Helder – Gemeente en politie bieden demonstranten KOZP faciliteiten om veilig te demonstreren

De gemeente Den Helder en de politie zijn vrijdagmiddag en – avond in gesprek geweest met …