Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Verdachte aangehouden na verkeersongeval

Alkmaar – Verdachte aangehouden na verkeersongeval

Op zondagavond ontstond er rond 21.30 uur een aanrijding tussen twee auto’s op de kruising van de Nollenweg-Huiswaarderweg en de Schagerweg in Alkmaar.

Twee personen, onder wie een 27-jarige automobilist uit Heerhugowaard, raakten gewond en werden met ambulance overgebracht naar het ziekenhuis en twee personen werden ter plekke behandeld aan hun verwondingen. Volgens getuigen zou de man uit Heerhugowaard na de aanrijding mogelijk een vuurwapen in een sloot hebben gegooid.

De politie heeft op basis van deze informatie gezocht naar het vuurwapen. Ook een duikteam werd hiervoor ingezet en uiteindelijk werd in een sloot een vuurwapen aangetroffen. De 27-jarige man uit Heerhugowaard is aangehouden als verdachte.

De recherche heeft een onderzoek ingesteld.

2018129695

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Gezocht – Schietincident op de Burcht

In de nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 oktober heeft de politie een onderzoek ingesteld…