Home Noord-Holland Purmerend – Overleden man in Purmerend

Purmerend – Overleden man in Purmerend

Op vrijdagochtend rond 05.45 uur werd op de Citerstraat een 52-jarige man uit Purmerend zwaargewond aangetroffen. Het slachtoffer werd door de hulpdiensten nog gereanimeerd, maar dit mocht niet meer baten. De man overleed ter plekke.

Wat er exact gebeurd is, is nog onduidelijk. Vermoedelijk wilde het slachtoffer vanaf een balkon naar een ander balkon klimmen en raakte hierbij ten val.
Een 29-jarige vrouw werd vrijdagochtend door de politie aangehouden op verdenking van mogelijke betrokkenheid bij het incident. Later op de dag werd de vrouw op last van de Officier van Justitie heengezonden. Een misdrijf wordt in principe uitgesloten, echter is de politie nog steeds bezig met haar onderzoek naar de toedracht van het incident en naar de precieze doodsoorzaak van de man.

2018127572

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Politie zoekt getuigen dodelijk verkeersongeval

Op vrijdagmorgen omstreeks 10.30 uur vond er een verkeersongeval plaats waarbij een 77-jar…