Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Inbreker aangehouden

Alkmaar – Inbreker aangehouden

Op vrijdagmorgen hield de politie een 24-jarige man uit Alkmaar aan op verdenking van een inbraak in een winkel aan de Muiderwaard in Alkmaar.

Omstreeks 01.50 uur kreeg de politie melding van een inbraak in een bakkerswinkel. Ter plaatse bleek de ruit van een toegangsdeur ingeslagen te zijn. Een getuige, die op glasgerinkel af was gekomen, zag nog juist twee mannen wegrennen.

De politie stelde een onderzoek in de omgeving in. Een van de politiemensen hoorde geluid komen uit de bosjes aan de Muiderwaard-Rekerdijk. Toen hij ging kijken, vluchtte een man de bosjes uit. Hij kon worden aangehouden. De tweede verdachte is niet meer aangetroffen.

De politie stelt een onderzoek in.

2018127490

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Eenzijdig dodelijk verkeersongeval

Op vrijdagmiddag is een 25-jarige man uit Zaandam om het leven gekomen bij een eenzijdig o…