Home Noord-Holland Hoorn Hoorn – Elf keer het maximum

Hoorn – Elf keer het maximum

Een 24-jarige man uit Zwaag mag zich rustig tot de kampioenen rekenen. Maar of dat in dit geval een positief resultaat is, mag worden betwijfeld. De man had namelijk drank gebruikt en blies elf maal het maximum.

Omstreeks 23.35 uur zag de politie de man rijden op een snorfiets op het Keern. Omdat de man vreemde stuurbewegingen maakte, werd hij aan de kant gezet. De man bleek behoorlijk onder invloed van alcohol te zijn. Hij moest mee naar het politiebureau voor een ademanalyse. Hierbij bleek dat hij 990 ug/l alcohol in zijn adem had. Aangezien het hier om een beginnend bestuurder ging, mocht hij niet meer dan 90 ug/l in zijn adem hebben.

Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. Ook moest hij zijn rijbewijs inleveren.

2018125871

Laad meer Hoorn
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Eenzijdig dodelijk verkeersongeval

Op vrijdagmiddag is een 25-jarige man uit Zaandam om het leven gekomen bij een eenzijdig o…