Home Noord-Holland Zaandam – Gezocht eigenaren twee boten

Zaandam – Gezocht eigenaren twee boten

Maandagmiddag zijn er twee boten aangetroffen op de Top Naeffstraat. De politie is op zoek naar de rechtmatige eigenaren van deze twee boten.

Rond 17.00 uur heeft de politie twee boten aangetroffen op de Top Naeffstraat. De twee boten waren niet voorzien van een plaatje met serienummers. Vermoedelijk zijn ze afkomstig van diefstal. De politie heeft de twee boten in beslag genomen. Het gaat om twee groenkleurige aluminium boten van het merk Alumacraft.

De politie is op zoek naar de rechtmatige eigenaren van deze twee boten. Mensen die mogelijk door kenmerken van een van de boten kunnen aantonen dat het om hun boot gaat, kunnen zich melden op het politiebureau in Zaandijk.

2018124911

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Julianadorp – Twee mannen gewond na vechtpartij

In de nacht van zaterdag op zondag, rond 04.00 uur zijn twee mannen van 34 en 36 jaar, bei…