Home Noord-Holland Den Helder Den Helder – Rijden onder invloed

Den Helder – Rijden onder invloed

Op zondagmorgen moest een 24-jarige man uit Den Helder zijn rijbewijs inleveren omdat hij onder invloed van alcohol op een scooter had gereden.

Omstreeks 04.30 uur zag de politie een scooter rijden in Den Helder. Op de scooter zaten een man als bestuurder en een vrouw als passgier. Toen de politie een controle wilde uitvoeren, stopte de bestuurder niet, maar negeerde het stopteken en reed door. Na een korte achtervolging vond de politie de scooter op de Havikstraat. Een zoektocht in de directe omgeving leverde eerst de passagier en later de bestuurder aan.

De man bleek onder invloed van alcohol te verkeren. Hij blies 650 ug/l. dat is bijna drie maal het wettelijke maximum van 220 ug/l. De man moet zijn rijbewijs inleveren. De man krijgt ook een bekeuring voor het negeren van het stopteken.

2018118708

Laad meer Den Helder
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Deel uw beeldmateriaal dodelijk schietincident Kraaiennest met politie op 06 18628333

Het rechercheteam vraagt uw hulp aangaande het schietincident waarbij afgelopen nacht de 3…