Home Noord-Holland Zaandam – Vijf Jongeren aangehouden voor diefstal scooters

Zaandam – Vijf Jongeren aangehouden voor diefstal scooters

De politie heeft vorige maand vijf jongeren aangehouden voor de diefstal dan wel heling van scooters.

In de meivakantie kwamen er bij de politie meerdere aangiften binnen van de diefstallen van scooters. Hier werd door de politie op geïnvesteerd. Na vele verkeerscontroles en uitgebreid onderzoek kwam al snel een aantal verdachten in beeld. Binnen enkele dagen konden vijf verdachten worden aangehouden. De scooters zullen worden teruggegeven aan de rechtmatige eigenaren. Een aantal scooters was helaas flink beschadigd.

De verdachten, afkomstig uit Zaandam, Wormer en Purmerend in de leeftijd van 13 tot en met 19 jaar zijn allen na hun aanhouding overgebracht naar het politiebureau. De meesten hebben een doorverwijzing gekregen naar bureau Halt. Een van hen, een 13-jarige jongen uit Zaandam, zit op dit moment vast.

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Man ramt politieauto en gaat er vandoor

Een 29-jarige inwoner van Hoevelaken heeft maandag 21 januari 2019 omstreeks 03.15 uur op …