Home Noord-Holland Zaandam – 3 Verdachten aangehouden na alerte melding

Zaandam – 3 Verdachten aangehouden na alerte melding

De politie heeft vrijdagmiddag drie mannen aangehouden na een alerte melding van een verdachte situatie bij een woning aan de Sint Willibrordus.

Rond 15.25 uur werd bij de politie gemeld dat er mogelijk werd ingebroken in een woning aan de Sint Willibrordus. Een politieman is met zijn diensthond de woning binnengegaan op zoek naar verdachten en andere politiemensen deden direct onderzoek in de omgeving.

De hondengeleider en zijn politiehond troffen in de woning een 25-jarige man aan uit Amstelveen: hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Twee overige verdachten konden door de politie worden opgespoord aan de Sint Pieter: Amsterdammers van 18 en 19 jaar. Ook zij werden aangehouden en ingesloten op het politiebureau.

Alle drie verdachten zitten vast en naar de inbraak is een onderzoek ingesteld.

 

2018102394

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Haarlem – Geen verlichting en grote hoeveelheid drank op

Maar liefst 1220 ug/l blies een 25-jarige Haarlemse vrijdagavond rond 23.45 uur op het pol…