Home Noord-Holland Zaandam – Politie zoekt getuigen beroving

Zaandam – Politie zoekt getuigen beroving

De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die plaatsvond op zondagmorgen op de Czaar Peterstraat in Zaandam. De politie Zaandam is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Belt u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

Omstreeks 03.45 uur liep een 17-jarige jongen uit Zaandam na een avondje stappen op de Czaar Peterstraat. Hier werd hij benaderd door een jongen die hem vroeg mee te lopen naar het speeltuintje. Hier aangekomen werd het slachtoffer ingesloten door een groepje van vijf personen. Onder bedreiging moest het slachtoffer geld pinnen. Vervolgens moest hij meelopen naar de Noorderkerkstraat. Hier moest hij al zijn spullen afgeven. De daders gingen er vervolgens vandoor.

Het slachtoffer liep geen letsel op.

2018098205

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Julianadorp – Twee mannen gewond na vechtpartij

In de nacht van zaterdag op zondag, rond 04.00 uur zijn twee mannen van 34 en 36 jaar, bei…