Home Noord-Holland Den Helder Den Helder – Dodelijk verkeersongeval

Den Helder – Dodelijk verkeersongeval

Op vrijdagmorgen vond er op de Rijksweg N250 onder Den Helder een verkeersongeval plaats waarbij drie personen zijn omgekomen.

Kort na 10.00 uur kreeg de politie melding van de aanrijding. Ter plaatse bleek een zwarte personenauto (met Duitse kentekenplaten) frontaal op een personenauto uit tegenovergestelde richting te zijn gereden. In de uit Duitsland afkomstige auto zaten twee dodelijke slachtoffers, in de andere auto zat het derde slachtoffer. Bij de aanrijding zijn geen andere personen of voertuigen betrokken.

De weg is in beide richtingen afgesloten. Dit zal naar verwachting zeker nog enkele uren duren in verband met een technisch sporenonderzoek. Hierbij is ook een heli ingezet. Ook moet de identiteit van de dodelijke slachtoffers worden vastgesteld en de nabestaanden worden geïnformeerd.

Laad meer Den Helder
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Alkmaar – Zestal aangehouden voor meerdere winkeldiefstallen

De politie heeft zaterdagmiddag zes personen aangehouden op verdenking van meerdere winkel…