Home Noord-Holland Zaandam – Gezocht – Diefstal juwelier Zaandam

Zaandam – Gezocht – Diefstal juwelier Zaandam

Op zaterdag 10 maart werd er een diefstal gepleegd in een juwelierszaak aan de Gedempte Gracht in Zaandam.

Rond 14.50 uur stappen een man en vrouw de zaak binnen. Na wat te hebben rondgekeken, loopt het duo richting de balie. De vrouw bukt vervolgens en kruipt onder de balie door. De man fungeert als afleidingsmanoeuvre en knoopt een gesprek aan met andere klanten zodat deze de vrouw niet zouden betrappen. De vrouw weet uit een lade van de balie vijf rollen met sieraden te pakken en in haar tas te stoppen. De sieraden hebben een waarde van bijna 13.000 euro. Binnen enkele seconden slaat de vrouw haar slag en kruipt weer onder de balie vandaan. De man kapt zijn gesprekje met de klanten af en loopt naar de vrouw. Samen lopen zij richting de uitgang en kijken, voordat zij de winkel verlaten, nog in enkele vitrines. Rond 14.55 uur verlaat het paar daadwerkelijk de zaak.

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Vrouw meegesleurd in taxi

De recherche doet onderzoek naar een incident met een taxi waarbij een 42-jarige vrouw gew…