Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Alkmaar – Politie zoekt getuigen beroving en mishandeling

Alkmaar – Politie zoekt getuigen beroving en mishandeling

De politie is op zoek naar getuigen van een beroving en mishandeling die plaatsvond op dinsdagmorgen op de Robijnstraat in Alkmaar. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000.

Omstreeks 02.00 uur zat een 20-jarige Alkmaarder in zijn auto voor een horecabedrijf aan de Robijnstraat een broodje te eten. Plotseling stopte er een donkere auto achter hem. Uit de auto kwamen twee mannen, die naar de auto van het slachtoffer liepen, de deur openden en het slachtoffer eruit trokken. De Alkmaarder werd vervolgens mishandeld waarbij zijn telefoon en geld werden gestolen. De overvallers gingen er vervolgens weer in hun auto vandoor.

Het slachtoffer moest voor behandeling over worden gebracht naar het ziekenhuis.

De politie stelt een nader onderzoek in.

2018094371

Laad meer Alkmaar
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Man zwaargewond na harde duw

Een 59-jarige Amsterdammer is op zondagmiddag 4 november zwaargewond geraakt nadat hij een…